fredag den 4. januar 2013

Tunmousse

Dette opskrift har jeg undladt husblas, da jeg ikke har haft gode erfaringer med det til tunmousse. Det er noget de fleste kan lide og derfor synes jeg da også, jeg ville dele her op til weekenden.

Tunmousse
2 personer


1 ds. Tun i vand
40 g. Smør
1,5 dl. Cremefraiche
1 spsk Citronsaft
Salt og Peber

Brød
Salat
Rødløg

Bland ingredienserne sammen og smag til. Stil i køleskabet et par timer for at få den rette konsistens. Serverer evt. et stykke brød, salat og rødløg til. 


1 kommentar:

  1. Skøn opskrift. Hurtig og nem. Jeg tilføjer nogle gange 1-2 spsk. hakkede kapers til min tunmousse. Det giver en rigtig god smag - Så det kan anbefales.
    Mvh. Malene

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...