fredag den 11. januar 2013

Chokoladekage


Chokoladekage er en af de kager jeg har justeret flest gange for at få det til at smage af chokolade men ikke for sødt og gerne god svampet. Så kan du lide det, så prøv denne.

Chokoladekage
6 personer


3 Æg
170 g. Sukker
120 g. Mel
1,5 tsk. Bagepulver
Lidt Salt
2-3 spsk. Kakao
2 spsk Cremefraiche
1 dl. Vand
130 g. Smør
100 g. Chokolade
20 g. Kokosmel

Glasur
2 dl. Flormelis
2 spsk. Kakao
3 spsk Kahlua
Lidt Vand
Lidt Kokosmel

Tænd ovnen på 200 grader på alm. ovn. Hak chokolade. Smelt smørret. Pisk æg og sukker hvidt og skummende. Tilsæt mel, bagepulver, salt og kakao og rør godt rundt. Tilsæt cremefraiche, vand og det smeltede smør. Tilsæt det hakkede chokolade og kokosmel til blandingen.
Hæld blandningen i en springform, hvor der evt. er lidt mel i bundet. Bages ca. 35 min.
Imens den køler af laves glasur (Kahlua kan undlades) og til sidst pyntes der med kokosmel.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...