lørdag den 26. januar 2013

Skinkeschnitzel med jordstokkepure, rødkålssalat og ærter

Denne ret kom via "Hvad er der i køleskabet og fryseren" og det kan klart anbefales, men jeg synes virkelig også det kræver lidt ekstra kreativitet at udnytte alle tingene bedst mulig uden at man skal have den samme ret flere dage i træk. Læs hele opskriften igennem så du har styr på, at alt er klar samme tid.

Skinkeschnitzel med jordstokkepure, rødkålssalat og ærter

2 Personer


2 Skinkeschnitzler
4 Stimler bacon
1/3 del Rødkål
1 Æble
1,5-2 dl. Cremefraiche
2 spsk. Citronsaft
1 tsk. Dijonsennep
200 g. Jordstokke
1/2 dl. Mælk
Ærter
Salt og Peber

Skæl jordstokker og kog dem i en gryde med vand til de er møre (ca. 20 min). 
Skær rødkål og æble i mindre stykker og bland det sammen i en skål. Tilsæt cremefraiche,citronsaft og dijonsennep og smag til med salt. Stil det i køleskabet indtil retten skal serveres.
Tag vandet fra jordstokker og blend dem og tilsæt mælk og smag til med salt og peber.
Sæt noget vand i kog og når det koger, put ærter i 2 min. Rul bacon rundt om skinkeschnitzlerne og steg dem på panden 4 min.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...