torsdag den 31. januar 2013

Flødeboller

Når man laver flødeboller skal der piskes længe, det kan nemmes laves i en køkkenmaskine, men ellers hvis man har en elpisker, der kan holde til det, så kan man jo sagtens gøre det. Der skal glykosesirup i, som kan købes i Bilka og Føtex.

Flødeboller
12 stk


85 g. Sukker
25 g. Vand
45 g. Æggehvider
5 g. Sukker

Marcipan
Chokolade

Varm sukker,vand og glykosesirup i en gryde med høj varme indtil det koger, så kan man tage det af blusen. Pisk æggehvider og sukker i 2 min og put den lune blanding i og pisk yderligere 10 min.
Smelt chokolade over et vandbad. Skær marcipanen i 12 stk. ud på noget bagepapir og fyld dem med skummet, som er enten i en sprøjtepose eller en alm. frysepose, hvor man laver en hul i.
Tag en paletkniv og hæld chokolade hen over det og ryst det for at for at undgå, at det sidder i et tykt lag.
Kan desuden drysses med kokosmel, frysetørret hindbær eller hakkede mandler.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...