tirsdag den 15. juli 2014

Oksekødssalat

Eftersom det er sommer og man gerne vil have lidt lettere mad en gang imellem, så blev denne salat mixet og en let dressing til.

Oksekødssalat

2 Personer


300 g. Oksekødsfilet
Cherrytomater
Radiser
Grønne asparges
Blandende salat
Gulerødder
Persille

1 Lime
1/2 tsk. Knust chili
1 Fed Hvidløg
2 spsk. Olivenolie
1 tsk. Salt
Lidt Peber
1/2 tsk. Sukker

Bland dressingen ud af limesaften og resten af de forskellige råvarer og smag til. Kog lidt vand og læg asparges i et par minutter. Steg oksefilet på panden og lad det hvile i 5 min med krydderier. Skær cherrytomater, radiser, gulerødder og salat i mindre stykker.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...