søndag den 7. september 2014

Rugbrødslagkage med lakrids

Elsker lakrids og synes det er en fantastisk at få det med i madlavningen. Elsker især Johans Bülows Lakrids produkter. Denne lagkage er en meget fyldig og en tung kage.

Rugbrødslagkage med lakrids


8 Personer


Rugbrødsbunde

6 Æg
200 g. Finthakket rugbrød uden kerner
200 g. Sukker
1 tsk. Bagepulver
100 g. Hakkede valnødder
3 tsk. Lakridspulver

Fyld

2 Bananer
3-4 dl. Piskefløde
3 spsk. Lakridssirup (Jeg valgte den stærke)

Tænd ovnen på 175 grader på varmluft. Put rugbrødet i en minihakker og hak det fint. Æggehviderne piskes hvide. Vend lakridspulver, sukker og æggeblommerne i de piskede æggehvider. Bland det efterfølgende med rugbrødsmelet, bagepulver og de hakkede valnødder.
Put dejen i en springform og bag den i 35 min. Lad kagen blive lidt kølig før den skæres i to bunde.
Lakridssirup og fløden piskes stiv og lægges i kagen sammen med bananstykker. Resten af fløden kan man evt. pynte med rundt om, og pynt med lakridspulver.

1 kommentar:

  1. Hei!

    Bloggen din har fanget vår oppmerksomhet på grunn av kvaliteten av oppskriftene. Vi ville bli glade hvis du ønsker å bli med i myTaste.no, slik at vi kunne koble til den.

    myTaste er en søkemotor som samler de beste norske matlaging nettsteder og blogger fra Internett.

    Flere hundre blogger er allerede registrert her og dra nytte av den trafikken vi sender til sine blogger og nettsteder.

    For å bli med myTaste.no, bare gå til http://www.mytaste.com/add-your-food-blog

    Legg vår Widget og bloggen din vil bli vist på vår topp liste!

    Ha en fin dag!

    Vennlig hilsen,
    Elin
    myTaste.no

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...