mandag den 21. januar 2013

Røget laks med friskost

Dette er en lækker forret som er let at lave og især god, hvis man ønsker en let og frisk forret. Er ikke selv den store ostespiser, men friskost kan anbefales til alle, for man smager slet ikke osten.

Røget laks med friskost

6 personer


6 Brødsskriver (Rug- eller Palæobrød)
100 g. Røget laks
200 g. Friskost 
1 Citron
Lidt Purløg
1 Rødløg
Salt og Peber
Lidt Dild

Tænd ovnen på 150 grader. Pres saften ud af citronen og hak det halve af rødløget. Bland fisk, friskost, citronsaften, purløg og rødløget. Smag til med salt og peber. Stil det i køleskabet.
Halvere rugbrødsskriverne og placere det i ovnen i 2-4 min, så det får et sprødt skorpe.
Pynt rugbrødsskriverne med lakseblandingen og klip lidt dild og lidt stimler af rødløg. Voila!    


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...