tirsdag den 13. november 2012

Selleriburger

Stenalderkost a la Palæo 2.0 fascinerer mig, da jeg kan se masser af muligheder og nye måder at lave mad på. Denne burger kan en vild mæthedfornemmelse, så her kan man virkelig mærke, hvor stor forskel der er på en brødburger og denne selleriburger.

Selleriburger

2 personer


350 g. Hakket oksekød
1 Sellerirod
300 g. Rødbeder
2 Hvidløg
1 dl. Skyr
Lidt Kinakål
Lidt Olie
Salt og Peber

Opvarm ovn til 175 grader på varmluft. Selleriroden skrælles og skæres i skriver. Olie tilsættes en pande og selleriskiverne steges lidt et par min. Derefter placeres de på en bageplade med bagepapir i ovnen, hvor de skal have ca. 30 min alt efter hvilken ovn man bruger. Rødbeder skrælles og rives på rivejern. Tilsæt pressede hvidløg, skyr, salt og peber til denne blanding. Hak lidt kinakål. Form det hakkede oksekød til bøffer og steg på panden. 
Lav burgeren og tilsæt kinakål udover de andre lækkerier.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...