tirsdag den 13. november 2012

Pastaret med skinke og bacon

Min kæreste serverede denne ret første gang, han skulle lave mad til mig og har taget den til mig med kærlighed. Det er en ret, der har masser af smag og mæthed med sig.

Pastaret

4 personer


1 pk. Bacontern
1 pk. Skinkestimler
2 Peberfrugter
1 Løg
1 pk. Sukkerærter
2 Lime
500 ml. Milda 4 % (evt. Fløde)
1 Grøntsagsboullion
Salt og Peber

500 g. Frisk fuldkornspasta

Bacon og skinkestimler kommer i en gryde og imens kan grøntsager tilberedes. Lime rives først til pynt af retten med sidst og limesaften presses. Grønsagerne tilsættes i gryden og lad det simre 2 min hvorefter lime, milda og grøntsagsboullion tilsættes og lad det simre yderlige 10 min. Smag til med salt og peber. 
Kog vand til pasta og koges i 3 min. Så er det klar til at blive serveret.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...