torsdag den 16. maj 2013

Oreos cupcakes

Min kæreste har haft fødselsdag og skulle have kage med på arbejde, så derfor blev det cupcakes, men ikke for tøset, så derfor kom der både oreos i cupcakes og på toppen.

Oreos cupcakes
24 stk. 


145 g. Smør
200 g. Brun farin
200 g. Sukker
3 Æg
3 tsk. Vaniliesukker
300 g. Mel
2 tsk. Bagepulver
3 dl. Mælk
10 Oreos hakket i stykker
Frosting
3 Pasteuriserede æggehvider
110 g. Sukker
6 Pulveriserede oreos
Forvarm ovnen til 180 graderPisk smør, brun farin og sukker sammen med en elpisker. Pisk æggene i – et af gangen. Bland bagepulver, vaniljesukker og mel sammen. Bland lidt af mælken i smørblandingen og tilføj derefter lidt af melblandingen – forsæt sådan til alle ingredienserne er sammenblandet. Vend de hakkede Oreos i dejen. Hæld dejen i papirformene – de skal være 2/3 fuld. Bag cupcakes i 20 min., hvis kagerne bliver for brune for tidligt, læg da sølvpapir over dem og fortsæt bagningen. Når kagerne er bagt, skal de afkøles fuldstændig inden frostingen smøres på.
Til frostingen piskes æggehvider og sukker med et piskeris over et vandbad til alt sukker er opløst – det tager et par min.Tag skålen af varmen og pisk blandingen med en elpisker ca. 10 min. til blandingen er fuldstændig kold og stiv. Hvis blandingen begynder at skille eller klumpe – pisk blot videre, indtil den er glat igen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...