onsdag den 17. juli 2013

Banankage

Eftersom jeg havde lovede kage til pigerne på arbejdet, så havde jeg lige nogle bananer til overs og så blev det lige til en banankage.


Banankage

8 personer

3 Æg
165 g. Sukker
2 tsk. Vanillesukker
130 g. Mel
1 tsk. Bagepulver
95 g. Smør
2 Bananer

Chokolade
Frysetørret hindbær

Pisk æg, sukker og vanillesukker godt luftig sammen. Vend skiftevis mel/bagepulver og smeltede smør ned i blandingen. Mos bananerne og tilsæt dem og pisk kort. Hæld dejen i en firkantet form og bag kagen nederst i ovnen ved 180 grader i 50 min. Fordel hakkede chokolade over kagen og pynt med frysetørret hindbær.

2 kommentarer:

  1. Hej
    Super skøn opskrift på banankage. Kagen bliver lækker og er enkel at lave. Som et lille tvist puttede jeg også en halv dl kold kaffe i dejen, og det gav en skøn smag til kagen.
    Mvh. Malene

    SvarSlet
  2. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...