onsdag den 6. februar 2013

Kakaoroulade med banan

Denne roulade kan hurtig "få ben at gå på" når man først får begyndt på det. Men det er en sikker vinder, hvis man lige har lidt fløde og bananer der skal bruges.

Kakaoroulade med banan


3 Æg
170 g. Sukker
0,5 dl. Kartoffelmel
2 spsk. Kakao
1,5 tsk Bagepulver
1 spsk. Mel

3 dl. Piskefløde
2 Bananer
2 tsk. Vanillesukker
1,5 dl. Flormelis

Pisk æg og sukker sammen til hvid og skummende. Rør kartoffelmel, kakao, bagepulver og mel i. Placere det på en bageplade med bagepapir. Det er en god ide at sprede det lidt ud. Bages i ovnen i 7 min. ved 200 grader i varmluft.
Drys noget sukker udover et stykke bagepapir og vend straks den færdig bagte rouladedej udover. Lad den afkøle lidt imens man kan piske fløden og hakke bananer og tilsætte resten. Smør det på rouladedejen og rul den.

3 kommentarer:

  1. Hej Frøken husmor.

    Er det muligt at fryse rouladen ned, hvis man ikke kan spise den hele på én gang :) ?

    Venlig hilsen

    Trine

    SvarSlet
  2. Hej Trine!
    Har ikke prøvet - Men ville ikke selv anbefale det, tænker at smagen går meget af og ved ikke hvordan rouladedejen ville blive.

    SvarSlet
  3. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...