tirsdag den 15. juli 2014

Oksekødssalat

Eftersom det er sommer og man gerne vil have lidt lettere mad en gang imellem, så blev denne salat mixet og en let dressing til.

Oksekødssalat

2 Personer


300 g. Oksekødsfilet
Cherrytomater
Radiser
Grønne asparges
Blandende salat
Gulerødder
Persille

1 Lime
1/2 tsk. Knust chili
1 Fed Hvidløg
2 spsk. Olivenolie
1 tsk. Salt
Lidt Peber
1/2 tsk. Sukker

Bland dressingen ud af limesaften og resten af de forskellige råvarer og smag til. Kog lidt vand og læg asparges i et par minutter. Steg oksefilet på panden og lad det hvile i 5 min med krydderier. Skær cherrytomater, radiser, gulerødder og salat i mindre stykker.

søndag den 13. juli 2014

Hindbærtærte

Hindbær er der lige nu masser af, så derfor er det også med at få dem brugt. Og eftersom vejret gik på regn var det oplagt at bage.

Hindbærtærte

6 personer


2 Æg
150 g. Sukker
2 tsk. Vaniliesukker
100 g. Mel
250 g. Hindbær

Creme fraiche
Friske hindbær

Tænd ovnen på 200 grader. Pisk æg og begge sukker sammen til en luftig masse. Tilsæt mel. Læg fylden i en tærteform og tilsæt hindbær. Bag den i ovnen i ca. 30 min. Serverer den gerne med creme fraiche og friske hindbær.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...