Skinkeschnitzel med jordstokkepure, rødkålssalat og ærter
2 Personer
2 Skinkeschnitzler
4 Stimler bacon
1/3 del Rødkål
1 Æble
1,5-2 dl. Cremefraiche
2 spsk. Citronsaft
1 tsk. Dijonsennep
200 g. Jordstokke
1/2 dl. Mælk
Ærter
Salt og Peber
Skæl jordstokker og kog dem i en gryde med vand til de er møre (ca. 20 min).
Skær rødkål og æble i mindre stykker og bland det sammen i en skål. Tilsæt cremefraiche,citronsaft og dijonsennep og smag til med salt. Stil det i køleskabet indtil retten skal serveres.
Tag vandet fra jordstokker og blend dem og tilsæt mælk og smag til med salt og peber.
Sæt noget vand i kog og når det koger, put ærter i 2 min. Rul bacon rundt om skinkeschnitzlerne og steg dem på panden 4 min.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar