Kakaoroulade med banan
3 Æg
170 g. Sukker
0,5 dl. Kartoffelmel
2 spsk. Kakao
1,5 tsk Bagepulver
1 spsk. Mel
3 dl. Piskefløde
2 Bananer
2 tsk. Vanillesukker
1,5 dl. Flormelis
Pisk æg og sukker sammen til hvid og skummende. Rør kartoffelmel, kakao, bagepulver og mel i. Placere det på en bageplade med bagepapir. Det er en god ide at sprede det lidt ud. Bages i ovnen i 7 min. ved 200 grader i varmluft.
Drys noget sukker udover et stykke bagepapir og vend straks den færdig bagte rouladedej udover. Lad den afkøle lidt imens man kan piske fløden og hakke bananer og tilsætte resten. Smør det på rouladedejen og rul den.
Hej Frøken husmor.
SvarSletEr det muligt at fryse rouladen ned, hvis man ikke kan spise den hele på én gang :) ?
Venlig hilsen
Trine
Hej Trine!
SvarSletHar ikke prøvet - Men ville ikke selv anbefale det, tænker at smagen går meget af og ved ikke hvordan rouladedejen ville blive.
Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.
SvarSlet