Rugbrødslagkage med lakrids
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjhtjpqrT99pUTke6sMU1nmKVrOYJTKE_zqmfA3HUFi5w2RxymgGsSiOf4QiQYMmfnwVZbt7SHz0hsfPHRdyHN-E_LRV4Y7edKx1raJZ1GjwdnGL2ZHYbWv3u7M0R4jQKEcc3EmZnQaAQY/s1600/lakridsrugbr%C3%B8dskage.jpeg)
8 Personer
Rugbrødsbunde
6 Æg
200 g. Finthakket rugbrød uden kerner
200 g. Sukker
1 tsk. Bagepulver
100 g. Hakkede valnødder
3 tsk. Lakridspulver
Fyld
2 Bananer
3-4 dl. Piskefløde
3 spsk. Lakridssirup (Jeg valgte den stærke)
Tænd ovnen på 175 grader på varmluft. Put rugbrødet i en minihakker og hak det fint. Æggehviderne piskes hvide. Vend lakridspulver, sukker og æggeblommerne i de piskede æggehvider. Bland det efterfølgende med rugbrødsmelet, bagepulver og de hakkede valnødder.
Put dejen i en springform og bag den i 35 min. Lad kagen blive lidt kølig før den skæres i to bunde.
Lakridssirup og fløden piskes stiv og lægges i kagen sammen med bananstykker. Resten af fløden kan man evt. pynte med rundt om, og pynt med lakridspulver.
Hei!
SvarSletBloggen din har fanget vår oppmerksomhet på grunn av kvaliteten av oppskriftene. Vi ville bli glade hvis du ønsker å bli med i myTaste.no, slik at vi kunne koble til den.
myTaste er en søkemotor som samler de beste norske matlaging nettsteder og blogger fra Internett.
Flere hundre blogger er allerede registrert her og dra nytte av den trafikken vi sender til sine blogger og nettsteder.
For å bli med myTaste.no, bare gå til http://www.mytaste.com/add-your-food-blog
Legg vår Widget og bloggen din vil bli vist på vår topp liste!
Ha en fin dag!
Vennlig hilsen,
Elin
myTaste.no