Trifli med hindbær og rabarber
4 Personer
300 g. Hindbær
250 g. Rabarber
75 g. Sukker
1/2 dl. Vand
75 g. Sukker
1/2 dl. Vand
Makroner
3 dl. Fløde
2 tsk. Vaniliesukker
Kog hindbær og rabarber op sammen med sukker og vand. Skru lidt ned, når det er kommet i kog - ellers kan det miste lidt smag.
Lad det småsimre indtil det er blevet til grød.
Sæt det et køligt sted.
Pisk fløden sammen med vaniliesukker. Når grøden er kølig, kan man serveres det i glasskåle eller evt. drikkeglas, skiftevis med makronerne og tilsidst fløden.
Lad det småsimre indtil det er blevet til grød.
Sæt det et køligt sted.
Pisk fløden sammen med vaniliesukker. Når grøden er kølig, kan man serveres det i glasskåle eller evt. drikkeglas, skiftevis med makronerne og tilsidst fløden.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar