Til vinterens kolde dage kan en suppe altid friste, hvis man er tilhænger af disse. Denne kan serveres som forret eller hovedret.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgTuOOlPRyNg78aRKsU0DpS7TGqOYgSGp3FHFKIepCnHpRZUq3RcaWHjvKKnsJL8sFcaxz5sqHHp3bgJlwWyogaO-7xyzk19yQIMgnfS6rT48kvIMpTOroJs2iKsFmyWjJzigTz_Nj1VjU/s320/fersken.jpeg)
Ferskensuppe
4-6 personer
Lidt Smør
4 tsk. Karry
1 ds. Fersken
1 Rød peberfrugt
250 ml. Milda 4 % (evt. fløde)
2 dl. Mælk
1-2 Løg
500 ml. Grøntsags- eller hønsebouillon
1 ds. Hakkede tomater
200 g. Rejer
Salt og Peber
Flutes
Hak løg og peberfrugten. Skær ferskerne i mindre stykker, gem evt. væden til senere. Brænd karryen af i lidt smør. Tilsæt løg og peberfrugt, men undgå at det brunes. Tilsæt hakkede tomater, bouillon, milda og mælk og lad det simre i 20 min. Tilsæt ferskerne og evt. væden. Smag til med salat og peber. Rejerne tilsættes lige før retten skal serveres. Servere evt. flutes til.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar