Banankage
8 personer
3 Æg
165 g. Sukker
2 tsk. Vanillesukker
130 g. Mel
1 tsk. Bagepulver
95 g. Smør
2 Bananer
Chokolade
Frysetørret hindbær
Pisk æg, sukker og vanillesukker godt luftig sammen. Vend skiftevis mel/bagepulver og smeltede smør ned i blandingen. Mos bananerne og tilsæt dem og pisk kort. Hæld dejen i en firkantet form og bag kagen nederst i ovnen ved 180 grader i 50 min. Fordel hakkede chokolade over kagen og pynt med frysetørret hindbær.
Hej
SvarSletSuper skøn opskrift på banankage. Kagen bliver lækker og er enkel at lave. Som et lille tvist puttede jeg også en halv dl kold kaffe i dejen, og det gav en skøn smag til kagen.
Mvh. Malene
Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.
SvarSlet