Jordbærtærte
6 personer
125 g. Lurpak smør
125 g. Mel
25 g. Flormelis
2 tsk. Vaniliesukker
Marcipanmasse
50 g. Smør
50 g. Marcipan
50 g. Sukker
2 Æg
Kagecreme
3 Æggeblommer
2 tsk. Vaniliesukker
3 spsk. Sukker
5 dl. Mælk
1-2 spsk. Maizena
Jordbær
70 % Mørk chokolade
Kagecreme - Alt tilsættes samme tid og koges op et par min indtil cremen er fast. Rør hele tiden og stil den derefter på køl. Dejen blandes og stilles køligt. Marcipanmassen blandes til en jævn masse.
Dejen fordelen i en tærteform og kom derefter marcipanmassen over den ubagte dej. Bages i forvamet ovn ved 200 grader i 15-20 min.
Kom hakket chokolade på den varme tærte og smør det ud, når det begynder at smelte. Put derefter cremen på, når den er kold. Pynt derefter med jordbær alt efter hvor meget man ønsker.
Hei!
SvarSletBloggen din har fanget vår oppmerksomhet på grunn av kvaliteten av oppskriftene. Vi ville bli glade hvis du ønsker å bli med i Alleoppskrifter.no, slik at vi kunne koble til den.
Alleoppskrifter er en søkemotor som samler de beste norske matlaging nettsteder og blogger fra Internett.
Flere hundre blogger er allerede registrert her og dra nytte av den trafikken vi sender til sine blogger og nettsteder.
For å bli med Alleoppskrifter, bare gå til http://www.alleoppskrifter.no/ga-med-i-matbloggtoppen
Ha en fin dag!
Vennlig hilsen,
Anna
Alleoppskrifter.no