Karryret med kylling
4 personer
2 Æbler, revet
2 Løg, revet
3-4 Pastinakker, revet
Olivenolie
3 spsk. Karry
1,2 l. Grøntsagsbouillon
4 Kyllingefileter
2 dl. Flødeerstatning evt. Oma
2 Løg, revet
3-4 Pastinakker, revet
Olivenolie
3 spsk. Karry
1,2 l. Grøntsagsbouillon
4 Kyllingefileter
2 dl. Flødeerstatning evt. Oma
Ris
Æble
Grøn peberfrugt
Revet pastinak
Svits æbler, løg og pastinakker i olivenolie i en stor, varm gryde. Lad det sautere i 5 min. uden at det tager farve. Tilsæt karry, og lad den sautere med i ½ minut. Hæld bouillon på, og lad saucen simre i 10-15 minutter under låg. Rør af og til.
Pochér imens kyllingebrysterne i saltet vand i ca. 15 minutter; lad dem trække i 5-10 minutter. Pluk kyllingen i mundrette stykker.
Blend saucen med en stavblender, og tilsæt fløde. Kom kyllingen i, og varm det hele igennem. Smag til med salt, og servér straks toppet med æble og peberfrugt og lidt revet pastinak og serverer kogte ris til.
Blend saucen med en stavblender, og tilsæt fløde. Kom kyllingen i, og varm det hele igennem. Smag til med salt, og servér straks toppet med æble og peberfrugt og lidt revet pastinak og serverer kogte ris til.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar