onsdag den 17. juli 2013

Banankage

Eftersom jeg havde lovede kage til pigerne på arbejdet, så havde jeg lige nogle bananer til overs og så blev det lige til en banankage.


Banankage

8 personer

3 Æg
165 g. Sukker
2 tsk. Vanillesukker
130 g. Mel
1 tsk. Bagepulver
95 g. Smør
2 Bananer

Chokolade
Frysetørret hindbær

Pisk æg, sukker og vanillesukker godt luftig sammen. Vend skiftevis mel/bagepulver og smeltede smør ned i blandingen. Mos bananerne og tilsæt dem og pisk kort. Hæld dejen i en firkantet form og bag kagen nederst i ovnen ved 180 grader i 50 min. Fordel hakkede chokolade over kagen og pynt med frysetørret hindbær.

tirsdag den 2. juli 2013

Jordbærtærte

Da min kæreste havde fødselsdag ville jeg gerne overraske ham med den dessert han længe har sagt jeg måtte lave til ham - Jordbærtærten. Så nu prøvede jeg at sammensætte denne og hold da op, den smager så godt! Pas på - du kan blive afhængig.

Jordbærtærte

6 personer


Dej
125 g. Lurpak smør
125 g. Mel
25 g. Flormelis
2 tsk. Vaniliesukker

Marcipanmasse
50 g. Smør
50 g. Marcipan
50 g. Sukker
2 Æg

Kagecreme
3 Æggeblommer
2 tsk. Vaniliesukker
3 spsk. Sukker
5 dl. Mælk
1-2 spsk. Maizena

Jordbær
70 %  Mørk chokolade

Kagecreme - Alt tilsættes samme tid og koges op et par min indtil cremen er fast. Rør hele tiden og stil den derefter på køl. Dejen blandes og stilles køligt. Marcipanmassen blandes til en jævn masse.
Dejen fordelen i en tærteform og kom derefter marcipanmassen over den ubagte dej. Bages i forvamet ovn ved 200 grader i 15-20 min.
Kom hakket chokolade på den varme tærte og smør det ud, når det begynder at smelte. Put derefter cremen på, når den er kold. Pynt derefter med jordbær alt efter hvor meget man ønsker.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...