søndag den 30. juni 2013

Fuldkornsknækbrød

Fuldkornsknækbrød

1 stor bageplade - knækkes i mindre stykker


30 g. Havregryn
30 g. Solsikkefrø
30 g. Græskarkerner
40 g. Sesamfrø
50 g. Hørfrø
40 g. Hvedemel
30 g. Rugmel
30 g. Speltmel
1/2 tsk. Bagepulver
1 tsk. Salt
1/2 dl. Rapsolie
1 dl. Vand

Kom gryn, kerner og frø i en skål sammen med mel, bagepulver og salat. Tilsæt vand og olie og rør dejen godt sammen. Den skal være klistret. Læg dejen op på et stykke bagepapir på en bageplade og læg endnu et stykke bagepapir ovenpå. Kør dejen ud så den næsten passer til hele bagepladen. Fjern det øverste stykke bagepapir.
Bag knækbrødet i forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 15 min. Afkøl på en bagerist og knæk i mindre stykker.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...